čtvrtek 23. února 2012

First Mate - Unikátní holistické krmivo pro psy


First Mate je zcela unikátní holistické krmivo pro psy, které pomáhá léčit kožní nemoci, pomáhá při potravinových a jiných alergiích. Pokud je také váš pes alergik, škrábe se, trpí opakovanými záněty zvukovodu, pak vyzkoušejte First Mate.

Holistické složení krmiva First Mate je postaveno na přírodních zákonech – všechny suroviny jsou přírodní a neobsahují žádné chemické látky. Principem holistického složení je vysoký obsah masa a lehce stravitelných obilovin a bylinek.

1. Kvalita vstupních surovin a jejich původ

Všechny suroviny jsou v potravinářské kvalitě, tedy takové kvalitě jako by byly určeny pro člověka (pouze 5% výrobců granulí pro psy používá suroviny v této kvalitě)

2. Kvylita zpracování surovin tak aby bylo zachováno maximální množství zdraví prospěšných látek

Při výrobě se používá systému gentle manufacturing. Jedná se o šetrný způsob zpracovávání výchozích surovin při nižších teplotách, který garantuje maximální zachování výživných látek v původním stavu.

Naprostým unikátem je použití VIS Technology-Vacuum infusion systém. V praxi to znamená, že na rozdíl od ostatních špičkových výrobců, kteří na konci výrobního procesu aplikují nástřik vitamínů, minerálních látek a tuků na povrch granule, čímž dochází k rychlejší oxidaci, tudíž i ke kratším dobám expirace (cca 12 měsíců), používáme systém, který nám umožňuje vstřikování veškerých vitamínů, minerálních látek a tuků do granule. Tím je zabráněno oxidaci či případnému žluknutí. Doba expirace krmiva se tak prodlužuje na daleko příznivějších 18 měsíců.

3. Správný poměr nenasycených mastných kyselin Omega 3 a Omega 6, jejichž zdrojem je především ryba, přináší blahodárný účinek zejména pro alergická zvířata.

- Pomáhá při problémech se záněty kůže, srsti, uší,
- působí proti zvýšenému krevnímu tlaku,
- působí proti arytmiím a koronárním onemocněním,
- pomáhá rozvoji sítnice a zrakového centra v oblasti mozku,
- napomáhá v zabraňování rozvinutí nádorů.


4. Systém postupného odvalování SPO.

Granule po sežrání a napití vody nenabobtná. Tím pádem se snižuje nebezpečí torze žaludku.

5. Aktivní enzymy ulehčují trávení, rovněž napomáhají k lepší stravitelnosti krmiva, která u řady FirstMate dosahuje až 94%.

Působí jako přírodní antibiotikum, které pomáhá při léčbě zánětů uší, mléčné žlázy, zvyšuje imunitu organismu, jsou nápomocny při zlepšování pooperačních stavů.

6. Ostatní zdraví prospěšné látky obsažené v holistickém krmivu First Mate

Ve všech variantách krmiva je použit zdroj organicky vázaného vápníku, který je pro psa mnohem stravitelnější než anorganicky vázaný vápník.

Laktobacilus acidofilus – podporuje střevní mikroflóru, nepřímo pomáhá i trávení, vytváří nepřirozené prostředí pro původce střevních onemocnění.

Extrakt ze žraločí chrupavky, korýšů a měkýšů je ideálním zdrojem kloubní výživy.

Závěrem

Holistická krmiva pro psy vycházejí z poznatku, že krmivo by psa nemělo pouze zasytit, ale mělo by mít pozitivní vliv na jeho celkový zdravotní stav a vitalitu. Holistický rovněž nazývá celostní. Pokud zvolíme krmivo ze skupiny holistických krmiv, máte jistotu, že váš pes dostává společně s granulemi vše, co potřebuje ke kvalitnímu životu - vitamíny, minerály, nenasycené mastné kyseliny. Suroviny, z nichž se holistická krmiva vyrábějí patří k těm nejkvalitnějším.

Kromě krmiva First Mate naleznete na našem trhu i další velmi kvalitní holistická krmiva pro psy jako např.Platinum, Taste of the Wild nebo Marp.

Přečtěte si více o těchto velmi kvalitních holistických krmivech:

Krmivo Platinum - Nejčastější otázky a odpovědi
Krmivo Firstmate - nejčastější otázky a odpovědi ke krmivu Firstmate 
Krmivo Taste of the Wild - 5 zásadních otázek a odpovědí
Krmivo pro psy Marp - Nejčastější otázky a odpovědi 

Související články:

Návod jak na první pohled rozeznat kvalitní krmivo pro psy 
Jak poznat alergii u psa - Příznaky, léčba, nejčastější otázky a odpovědi
Obojek proti klíšťatům Foresto - Srovnání s ostatními obojky

Žádné komentáře:

Okomentovat