pátek 10. února 2012

Canine Caviar, First Mate, Artemis Fresh Mix opět mezi nejlepšími krmivy


Prestižní americký kynologický časopis Whole Dog Journal zařadil jako již po několikáté granule pro psy Canine Caviar mezi TOP DRY FOODS neboli mezi nejlepší granulovaná krmiva pro psy.

Toto prestižní hodnocení mají rovněž značky First Mate, Omnipro, Caniday atd. Celý seznam můžete najít v tomto článku: Nejlepší granule pro psy podle prestižního Whole Dog Journal 2011

1. Canine Caviar

Canine Caviar je holistické krmivo pro psy vyráběné v USA. Obsahuje 40 - 60 g sušeného masa na 100 g granulí, podporuje imunitní systém (česnek, petržel, šípek), obsahuje důležité živiny pro krásnou a zdravou srst. Díky maximální možné stravitelnosti jsou běžné denní krmné dávky mnohem nižší. Krmivo je vařeno pouze 6 sekund a nedochází tak ke zničené přírodních látek a enzymů, které není nutné do krmiva přidávat.

2. First Mate

First Mate je špičkové krmivo vyráběné a dovážené k nám z Kanady. Podle odborných nekomerčních analýz je krmivo First Mate řazeno do kategorie NATURÁLNÍCH KRMIV NEJVYŠŠÍ JAKOSTI (the highest quality natural petfood).
Známé jsou léčebné účinky krmiva First Mate na stav kůže a srsti. Pokud máte pejska alergického na obiloviny, naleztene v ultraprémiové řadě granule zcela bez obilovin.
Granule First Mate obsahuje vysoký podíl masa, všechny suroviny jsou v potravinářské kvalitě.

3. Artemis

Každoročně od roku 2001 nejvyšší ohodnocení dvou nezávislých nekomerčních recenzentů krmiv ( Whole Dog Journal , Dog Food Analysis )

Obsauje technologicky nejvyšší možný obsah sušeného masa – až 59g sušeného masa ve 100g granulí (= 300g čerstvého masa ve 100g granulí). To je i 20x více, než běžné superprémiové značky obdobné cenové úrovně. Výběr nejlepších surovin výhradně v potravinářské kvalitě od důvěryhodných a doložených dodavatelů.

Kromě základních surovin obsahuje navíc losový olej, lněné semínko 8 druhů ovoce a zeleniny, mořské řasy, kořen čekanky nutraceutika - extrakty ze zeleného čaje, juky, ječného sladu,droždí vitamíny, minerály, stopové prvky včetně chelátů enzymy,probiotika, L-karnitin, glukosamin, chondroitin na klouby, bylinky – vojtěška, čekanka, hnědé řasy, máta, rozmarýn.

Platinum, Canine Caviar, First Mate, Taste of the Wild, Marp nebo Artemis Fresh Mix jsou špičková holistická krmiva pro psy nejvyšší kvality. Obsahují velký podíl masa, suroviny jejichž původ je doložitelný a kontrolovaný, potravinářská kvalita všech surovin je samozřejmostí stejně jako mnoho zdraví prospěšných látek přidaných do krmiva.

Související články:


Krmivo Platinum - Nejčastější otázky a odpovědi
Krmivo Firstmate - nejčastější otázky a odpovědi ke krmivu Firstmate 
Krmivo Taste of the Wild - 5 zásadních otázek a odpovědí
Krmivo pro psy Marp - Nejčastější otázky a odpovědi
Návod jak na první pohled rozeznat kvalitní krmivo pro psy 
Jak poznat alergii u psa - Příznaky, léčba, nejčastější otázky a odpovědi
Obojek proti klíšťatům Foresto - Srovnání s ostatními obojky

Žádné komentáře:

Okomentovat